Μια μικρή παρουσίαση του…

Ποιοι Είμαστε

Σήμερα, μέσα από την Athens Athletics Events , στην καρδία του Ολυμπιακού κολυμβητηρίου, ερχόμαστε να προσφέρουμε μία νέα εμπειρία σε όσους έχουν κάνει το wellness τρόπο ζωής.

Πάνω από δέκα χρόνια η Σοφία Κασίμη αναλαμβάνει την αποκατάσταση και επαναφορά στην αγωνιστική δραστηριότητα, τόσο επαγγελματιών  όσο και ερασιτεχνών αθλητών.

Ποιά είναι η Σοφία Κασίμη

Η Σοφία Κασίμη μεγάλωσε σ’ ένα περιβάλλον όπου η αγάπη για τον αθλητισμό ήταν δεδομένη.

Σε ηλικία 15 ετών μπήκε στην ομάδα στίβου της Α.Ε.Κ. . Οι διακρίσεις και οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν. Ξεκινώντας με την 3η θέση στο σχολικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

  • 1η θέση στο κύπελλο Νεανίδων 10χλμ, ως αθλήτρια πλέον του Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου.
  • 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών.
  • Μέχρι τα 21 της, είχε πλήθος  κορυφαίων διακρίσεων σε αγώνες κλειστού και ανοιχτού στίβου.

Στα 21 της αποφασίζει να στοχεύσει στον μαραθώνιο δρόμο και η επιλογή αυτή την δικαίωσε, βγήκε πανελληνιονίκης, και είναι το ξεκίνημα μιας διαδρομής γεμάτης αγώνες.

Μέχρι το 2005 είχε τρέξει σε 35 μαραθώνιους δρόμους σε Ελλάδα, Ευρώπη και Η.Π.Α.

Το 2005 είναι μια κομβική χρονιά, αποφασίζει να δοκιμαστεί στις υπεραποστάσεις, με συμμετοχές στον Ευχίδειο  Άθλο,  σε αγώνες 100χλμ στην Ελλάδα (επίδοση 9ω και 24λ.)και στο εξωτερικό καθώς και πλήθος συμμετοχών σε αγώνες 65χλμ, αγώνες 12 ωρών και αγώνες 24 ωρών !

Το 2009 είναι άλλη μία χρονιά που χαράζει ένα βαθύ αποτύπωμα στην αθλητική ζωή της Σοφίας, είναι η χρονιά που μπαίνει στην ζωή της το Σπάρταθλον.

Οι δύο πρώτες χρονιές δεν είναι επιτυχείς ,το 2009 φτάνει στο 120ο  και το 2010 στο 160ο χιλιόμετρο.

Το 2011 η θέληση και η επιμονή της δικαιώνονται , φτάνει στο άγαλμα του Λεωνίδα σε 35 ώρες.

Η Σοφία παραμένει μια ενεργή αθλήτρια στους δρόμους αντοχής και στις υπεραποστάσεις , και μέσα από τo ATHENS FITNESS CENTER παρέχει τις γνώσεις της σε αθλητές και όχι μόνο.